Στη Λάρισα αγώνες του Ευρ. Πρωτ. Ποδοσφαίρου Νέων


Κώστας Αγοραστός: "Στο επίκεντρο του αθλητικού Ευρωπαϊκού χάρτη για μία ακόμη φορά η Θεσσαλία"
Η πόλη της Λάρισας θα είναι μία από τις τρεις συνολικά - μαζί με τη Βέροια και την Κατερίνη-που θα φιλοξενήσουντουςαγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου στη χώρα μας.Αρωγός σ" αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Για δύο περίπου εβδομάδες, η Λάρισα θα αποτελέσει το ποδοσφαιρικό επίκεντρο της Ευρώπης και παράλληλα τον πυρήνα μίας σημαντικής πολιτιστικής δραστηριότητας που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μιας και η διοργάνωση θα προσελκύσει πληθώρα επισκεπτών από όλη την Ευρώπη και θα συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμαevents,happeningsκαι προωθητικών καμπανιών.
Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν συνολικά 8 ομάδες οι οποίες θα δώσουν 15 αγώνες. Στη Λάρισα θα δοθούν συνολικά 5 αγώνες στοAELFCARENA, τέσσερις για τη φάση των ομίλων (Ολλανδία - Ρωσία 7/7 18:30, Γερμανία - Ισπανία 7/7 21:45, Ουκρανία - Γαλλία 9/7 19:00 και Ελλάδα - Αυστρία 9/7 22:00) και ο ένας ημιτελικός αγώνας στις 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα. Σημαντικό επίσης είναι πως το φίλαθλο κοινό στη Λάρισα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εθνική μας ομάδα κόντρα στην Αυστρία στις 7 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου