Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Χαράς Φλώρου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΑΡΑΣ ΦΛΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ

Την Παλαμιώτισσα αθλήτρια Sempai Χαρά Φλώρου χρυσή πρωταθλήτρια της KYOKUSHINKAI BUDOKAN HELLAS στο Διεθνές πρωτάθλημα kyokushinkai που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο, τίμησε ο Δήμος Παλαμά, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 2015 .

Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παλαμά στις 31 Δεκέμβρη 2015, ο Δήμαρχος Παλαμά Γεώργιος Σακελαρίου απένειμε στην αθλήτρια Xara Florou τιμητική πλακέτα του Δήμου Παλαμά, συγχαίροντας την παράλληλα για την ξεχωριστή της διάκριση στην Ευρώπη, της ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και να εκπληρώσει κάθε στόχο τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.
  Ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ ΄Αρης Τσίρας απένειμε τιμητική πλακέτα του Δήμου Παλαμά, στον δάσκαλο της, Shihan Kostas Gallios Kyokushin Budokan Palamas Dojo συγχαίροντας τον παράλληλα για την προετοιμασία και την συμβολή του, ώστε η αθλήτρια να κατακτήσει την 1η Θέση.
  Η αθλήτρια ευχαρίστησε από την πλευρά της για τη μεγάλη τιμή της βράβευσης από τον Δήμο Παλαμά,εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση,που άκουσε τον τόπο καταγωγής της ανεβαίνοντας στο υψηλό βάθρο της Ευρώπης και η επιτυχία της, ήταν αιτία να υψωθεί η Ελληνική σημαία και να ακουστεί ο εθνικός ύμνος. Τόνισε επίσης πόσο  υπερήφανη
ένιωσε για τους γονείς της, τα αδέρφια της, τους Παλαμιώτες, την χώρα της και ιδιαίτερα για τους προπονητές της.

   Επίσης ο Κώστας Γάλλιος ευχαρίστησε από την πλευρά ττου για τη μεγάλη τιμή της βράβευσης από τον Δήμο Παλαμά,εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη ττου χαρά και ικανοποίηση για τη "χρυσή νίκη". 

 Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παλαμά.αθλητές και φίλοι.
  Η Χαρά Φλώρου του Κων/νου και της Δήμητρας Κουμπριτζιώτη είναι το 3ο παιδί από τα τέσσερα της οικογένειας, είναι μόλις 16 χρονών μαθήτρια Β΄Λυκείου Παλαμά. Προπονείται από τα πρώτα της βήματα με τον "Α.Σ. ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ" και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης κατακτώντας την 1η πρώτη θέση, παίζοντας με αθλήτριες από Βέλγιο και Αγγλίια, κερδίζονταςς με δυνατά KNOCK OUT. Να σημειώσουμε ότι η Χαρά
ήταν 1η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kyokushin το 2013 !!!

  Οι αθλητές που στήριξαν την προετοιμασία είναι οι : Vaios Nasioulis, Θάνος Πουλικαράκος, Kostas Blougouras, Marios Kyokushin, Ηλίας Σωτ.Apostolos Petroy, Panagiotis Tatsios Petrou, Kwstas Zaganas, Lefteris Sakellarioy, Vasso Tsatsareli, Dimitris Kurikos, Αλεξανδρος Κορακας, Leonidas Milos, Κατερίνα Γ., Μυρτώ Τζέλλα, Ζωή Ραχωβίτη, Nikos Topaloglou.

                                                                                                                                                                   ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ        

Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου