Μπάσκετ για ερωτευμένους στις 14/2 στη Λάρισα

Με τον πρωτότυπο τρόπο του συνδυασμού μιας αθλητικής συνάντησης με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων – Γ.Σ.Λ. καλεί στον αγώνα που δίνει την Κυριακή με το σύνθημα LOVE THIS DAY…LOVE THIS GAME!!!!
Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του ΓΣΛ: «Έναν αγώνα γεμάτο πάθος εντός και εκτός αγωνιστικών γραμμών ετοιμάζει η ομάδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ, ανημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Σε μια αναμέτρηση απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Αίολο Αστακού, η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις για όλους τους «ερωτευμένους» φιλάθλους μας.
Δέκα τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι κρασί στους χορηγούς της ομάδας μας και επιλεγμένα μαγαζιά της πόλης μας (Nouvelle, Ροδι, Sherlock, Gossip), που θα έχουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν οποιαδήποτε μέρα επιθυμούν τα ίδια.
Επιπλέον, οι cheerledears BURN THE FLOOR έχουν ετοιμάσει special χορογραφίες για την συγκεκριμένη μέρα συμπεριλαμβανομένης μιας έκπληξης για το ημίχρονο του αγώνα.
Για εμάς το μπάσκετ είναι έρωτας.. γι’αυτό προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να βάζουμε όλο μας το πάθος και να δημιουργούμε μια γιορτή με δώρα, εκπλήξεις, αγάπη και σεβασμό!!!».
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η φαντασία και η διάθεση κοινωνικής προσφοράς, συνδυάζονται από τη λαρισινή ομάδα, που αγωνίζεται στη B΄ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. 
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου