«Ήρθε ο Λάζαρος… με Λαζαράκια».

Με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών διοργανώνουν την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 11:00 – 13:00μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας, το εκπαιδευτικό εργαστήρι εθιμικού κύκλου για γονείς και παιδιά: «Ήρθε ο Λάζαρος… με Λαζαράκια».
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας, να γνωρίσουν τα παραδοσιακά έθιμα της Λαμπρής και να δημιουργήσουν μαζί πασχαλινές κατασκευές όπως Πασχαλινές Λαμπάδες – Λαζαράκια από πηλό – Πασχαλινά αυγά.
Η δράση αφορά συγκεκριμένο αριθμό παιδιών, ηλικιακής ομάδας έξι έως δώδεκα ετών και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: pronia@larissa-dimos.gr
Η δράση υλοποιείται στα πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας, στο πλαίσιο παράλληλων συνοδευτικών δράσεων.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου