Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»

Το 2ο Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» διοργανώνεται από την ΕΠΣ Ν. Λάρισας για τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο AEL FC ARENA στις 10, 11 και 12 Ιουνίου.
Στο τουρνουά συμμετέχουν παιδικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του νομού, καθώς και ομάδες από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και «Σκοράρουν» για το χαμόγελο κάθε παιδιού!
Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται: «Χιλιάδες παιδιά αγωνίζονται για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Λάρισας.
Σας περιμένουμε όλους μαζί να γεμίσουμε το AEL FC ARENA – ευγενική δωρεάν παραχώρηση της ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε και του Κ. Πηλαδάκη – και να δώσουμε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια των μικρών μας αθλητών να σκοράρουν για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!!!
Σας χρειαζόμαστε όλους για να καταφέρουμε να προσφέρουμε καθημερινά ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!
Με το συμβολικό εισιτήριο των 2€ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του τριημέρου αλλά και να συμβάλλετε ουσιαστικά στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Εκτός από τους αγώνες, οι μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και ενημερωτικές δράσεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, από το Γ’ Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας, από το Σώμα Σαμαρειτών και Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού και να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιάσει η 1η Στρατιά!
Για αγορά εισιτηρίων ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 2410-560900. Προπώληση στα γραφεία του συλλόγου, Ηφαίστου 9 Λάρισα, 09:00-17:00 Δευτέρα-Παρασκευή

ΧΟΡΗΓΟΙ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
PLAYHOUSE
LEROY MERLIN
ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου