Στη Λάρισα το Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Το Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες η Λάρισα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που το Γενικό Συμβούλιο της ΕΣΑμεΑ συνέρχεται σε πόλη της ελληνικής περιφέρειας, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ημερίδα με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνική Προστασία και Ατομα με Αναπηρία σε περίοδο Οικονομικής Κρίσης», που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 27 του μηνός στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας.
Μεταξύ των ομιλητών της ημερίδας είναι ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάσης, οι δήμαρχοι Ρεθύμνου και Νεάπολης – Συκεών Γ. Μαρινάκης και Σ. Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημ. Δεληγιάννης ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αν. Χαροκόπος και στελέχη της ΕΣΑμεΑ.
Χαιρετισμούς στην ημερίδα θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ράλλης Τσιουλάκης κ.α.

Πρόγραμμα Ημερίδας «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»
Λάρισα, 27 Μαΐου 2016
Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (Πλατεία Λαού)

8.30: 9:30: ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου