Έτρεξαν παντού… οι Μαραθωνοδρόμοι Λάρισας

Την Κυριακή 8 Μαΐου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργάνωσε τον 7ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου καθώς επίσης και τον παιδικό / εφηβικό 1000 μέτρων. Η φετινή διοργάνωση είχε ρεκόρ συμμετοχών. Αρκετοί αθλητές και φίλοι του συλλόγου έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς στον αγώνα της πόλης.
Το Σάββατο 14 Μαιου έγινε για 4η χρονιά το LamiaNight&Runσυνολικής απόστασης 10 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλανε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Πλακιάς Θωμάς.Ενώ, την Κυριακή 15 Μαιου αρκετοί αθλητές του Συλλόγου έλαβαν μέρος σε αρκετούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στον KoziakasMountainRunning που έγινε για πρώτη φορά, συνολικής απόστασης 20 χλμ,
Επίσης, στον τριαθλητικό αγώνα HalfIronmanAlmiraMan που έγινε στην Κατερίνη,  στο FastRelayAlmiraMan,
Ακόμη, στο RunGreece στην Καστοριά.
Την Πέμπτη 19 Μαΐου διεξήχθη για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας τρέξε χωρίς τερματισμό.  Να σημειωθεί ότι τα συνολικά χιλιόμετρα που διανύει ο κάθε αθλητής σε αυτό τον αγώνα μετατρέπονται σε ευρώ από τους χορηγούς και το ποσό που συγκεντρώνεται, δίνεται σε κοινωφελή ιδρύματα.
Επίσης, την Παρασκευή 20 Μαιου πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο Ολύμπιος δρόμος με εκκίνηση την Αρχαία Νεμέα και τερματισμό την Αρχαία Ολυμπία συνολικής απόστασης 180 χλμ ενώ παράλληλα γίνεται και αγώνας συνολικής απόστασης 62 χλμ με εκκίνηση την Αρχαία Νεμέα και τερματισμό το Λεβίδι.

Το Σάββατο 21 Μαιου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας δρόμου στη Δεσκάτη Γρεβενών.
Την Κυριακή 22 Μαιου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας δρόμου συνολικής απόστασης 10 χλμ στο Μοσχοχώρι Κατερίνης.
Την ίδια μέρα για ακόμη μια χρονιά έγινε ο γύρος Λάρισας. Και φέτος η διοργάνωση είχε 2 διαδρομές μια 4 χλμ και μια 8 χλμ. Όπως κάθε χρόνο οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα. Μάλιστα ο Σύλλογος τιμήθηκε απο τη διοργανώτρια αρχή.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τη παρουσία που είχαν σε αγώνας που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου