Ποδηλατικός γύρος TOUR DE LARISSA 2016

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας , Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας , το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας , και ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Λαρισαίων, την Ακαδημία Ποδηλασίας του Δήμου και την υποστήριξη της «Cyclinghellas» και του Power FM 93.2 , διοργανώνουν στις 28 Μαϊου τον ποδηλατικό Γύρο της πόλης με την επωνυμία «TOUR DE LARISSA » εμπνεόμενο από την γνωστή γαλλική αθλητική διοργάνωση Tour de France. 
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του θεσμού του «Tour de Larissa» παράλληλα με την ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες . Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση της συγκεκριμένης δράσης ως θεσμού για την πόλη της Λάρισας.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 πμ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας και διαγράφοντας μια διαδρομή σε όλο το κέντρο της πόλης: Κύπρου, Βενιζέλου, Φιλελλήνων, Κύπρου, Μανωλάκη, Καλλιθέας, Αθηνάς, Θέτιδος, Κύπρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Παπαναστασίου καταλήγοντας στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης. Όλοι οι παραπάνω φορείς επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε και να ενισχύσουμε την ποδηλατική κουλτούρα και συνείδηση των ανθρώπων, ώστε όλοι μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να συσφίγγουν τις σχέσεις τους.  
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου