Ρεσιτάλ με το «TRIO MYTHOS» της Ρώμης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ένα σπάνιο και σημαντικό Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 9:00 μ.μ., στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, με την εμφάνιση ενός κορυφαίου μουσικού συνόλου, από Ρώμη του “Τrio Mythos” που αποτελείται από τρεις πολύ αξιόλογους μουσικούς, από την Ν. Κορέα, Ιταλία και Ελλάδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καρδίτσας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει ευρύτερα στρώματα της Κοινωνίας για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
  Σε μια προσπάθεια προώθησης μηνυμάτων για την ανιδιοτελή προσφορά και τον εθελοντισμό οι οποίοι είναι δείκτες πολιτισμού μιας χώρας και συντελούν στην κοινωνική εξέλιξη και στην συνοχή του κοινωνικού ιστού, οι διοργανωτές της εκδήλωσης προτρέπουν τους συμπολίτες σε ευγενική προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.
Πρόκειται για μια εξαιρετική συναυλία, από τις λίγες του είδους που πραγματοποιούνται στην Καρδίτσα, την οποία θα προλογίσει και θα παρουσιάσει μια από τις σημαντικότερες πνευματικές φυσιογνωμίες, ο Αλέξης Κωστάλας. Σπάνια δίνεται η ευκαιρία, τόσο ξεχωριστοί μουσικοί να συνθέτουν ένα τόσο αξιόλογο τρίο και να ασχολούνται σοβαρά και επαγγελματικά με τη μουσική δωματίου. 
  Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 9:00 μ.μ στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Ωδείου Καρδίτσας Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, οι φιλόμουσοι του Ν. Καρδίτσας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικό μουσικό σύνολο στην πόλη μας, σε μια σπάνια εμφάνιση.
Είσοδος Ελεύθερη. 
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου