«Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα»


Μία σημαντική ευκαιρία προβολής των θρησκευτικών μνημείων, των αρχαιολογικών χώρων και του πολιτιστικού πλούτου της Λάρισας, αποτέλεσε η επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας στην πόλη μας.
Οι σημαντικές επαφές που έγιναν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του 1ου Ελληνο-Ρωσικού φόρουμ για τον θρησκευτικό τουρισμό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, καρποφόρησαν. Η προβολή της περιοχής μας κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προσέλκυσε το περαιτέρω ενδιαφέρον της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού της Μόσχας κ. Τατιάνα Ποσπεργκέλις και των εκπροσώπων ενός από τα πιο μεγάλα τουριστικά πρακτορεία της Ρωσίας, κ. Ναταλία Κιλίνα και Ραϊσα Σμιρνόβα, που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Λάρισα με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την πόλη μας.
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού, οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν τα Μετέωρα, το Πήλιο και άλλα σημαντικά θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας, ενώ βρέθηκαν και στη Λάρισα όπου, συνοδευόμενες από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, κ. Αθαν. Παιδή, επισκέφτηκαν το Αρχαίο Θέατρο, τη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου στο Φρούριο, αλλά και το Διαχρονικό Μουσείο στο Μεζούρλο.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι επισκέπτες για την πλούσια ιστορία της Λάρισας και ταυτόχρονα για τη ζωντάνια και τη δυναμικότητα του κέντρου της πόλης, ήταν άριστες και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβουν να προωθήσουν πακέτα τουρισμού για την περιοχή μας.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου