Προβολή της Αλοννήσου στη Β. Ελλάδα και την Αν. Ευρώπη


Άνοιγμα τόσο προς την αγορά της Βόρειας Ελλάδας όσο και της Ανατολικής Ευρώπης επιχειρείται αυτό το διάστημα από το Δήμο Αλοννήσου. Μετά την επιτυχημένη δράση προβολής του νησιού στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Μαΐου, συνεχίζεται η συνεργασία σε θέματα προβολής με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει και της έναρξης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της πόλης με τις Βόρειες Σποράδες.
Παράλληλα, επιχειρείται άνοιγμα προς την αγορά της Ρωσίας, έπειτα από επαφές της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου,   σε πρόσφατο ταξίδι της στη συμπρωτεύουσα με μεγάλο τουριστικό γραφείο, το οποίο ειδικεύεται στη Ρωσική αγορά. Συνεργείο του συγκεκριμένου γραφείου αναμένεται αυτές τις μέρες στο νησί για την πραγματοποίηση γυρισμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία βίντεο που θα αποτυπώνει το τουριστικό προϊόν της Αλοννήσου και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως για την προβολή του νησιού τόσο από το ίδιο το πρακτορείο όσο και από το Δήμο Αλοννήσου.
Την ίδια περίοδο αναμένονται τουριστικοί πράκτορες από τη Ρουμανία, οι οποίοι ειδικεύονται στο θαλάσσιο τουρισμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Στόχος του συγκεκριμένου fam trip, πέρα από τη γνωριμία με το νησί και τις επιλογές που προσφέρει, είναι και η διοργάνωση ενός μεγάλου event για Ρουμάνους τουρίστες στα τέλη Αυγούστου στην Αλόννησο.
www.ert.gr
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου