Ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στο Μύλο του ΠαππάΟμαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στο Μύλο του Παππά
Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδαfplus, παρουσιάζει σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, δύο ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας που θα φιλοξενηθούν στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά, από την Τρίτη 14 έως και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.
Στην έκθεση με τίτλο «first view» παρουσιάζουν τη φωτογραφική τους δουλειά, παιδιά και έφηβοι που συμμετείχαν στο δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας, με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία», που διοργανώθηκε την περίοδο 2015-2016.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Θοδωρής Αδαμόπουλος, Μιχάλης Μαργαρός, Αργυρώ Μπεινά, Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου, Μαρία Ρεβήσιου.
Στην έκθεση με τίτλο «Μικρές Χαρές», παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας, με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» που διοργανώθηκε την περίοδο 2015-2016.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Γιώργος Βλαχόπουλος, Μαρία Γκουντουβά, Κωνσταντίνος Γουργιώτης, Δημήτρης Γραβάνης, Νικολέτα Ζαφείρη, Νικόλαος Ζάχος, Παναγιώτα Κανέλη, Σταύρος Καρανίκας, Κωνσταντία Κουκουτσέλου, Ολυμπία Κούλιου, Μαρία Μποτικοπούλου, Δέσποινα Παπανικολάου, Ευαγγελία Σπανού, Φωτεινή Ταστάνη, Θεόδωρος Τζίολας, Βασιλική Τζιότζιου, Ελισάβετ Τσαχαλίδου, Λιώ Τσιάχα, Δήμητρα Φυτιλή, Αθανάσιος Χριστάνας.
Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος
Στόχος των σεμιναρίων ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.
Την ημέρα των εγκαινίων, θα δοθούν στους συμμετέχοντες οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των Σεμιναρίων. Παράλληλα θα πραγματοποιείται προβολή της φωτογραφικής δουλειάς των συμμετεχόντων και υλικού από τη δράση της ομάδας τη φετινή χρονιά.
Εγκαίνια: Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, στις 20:00
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 - 22:00
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου