Παπά Νερό από τις πιο φημισμένες παραλίες του Πηλίου(Βίντεο)

Η πανέμορφη παραλία Παπά Νερό βρίσκεται 100 μέτρα  νότια του Άι Γιάννη και είναι μία από τις πιο φημισμένες παραλίες του Πηλίου, απέχοντας από το Βόλο 56 χλμ.

Η πεντακάθαρη παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά  της , τα γαλάζια αιγαιοπελαγίτικα νερά, που της έχουν δώσει και την γαλάζια σημαία, και το καταπράσινο βουνό που την περιβάλλει την κάνουν να μοιάζει με εξωτικό μέρος. 
Η παραλία της είναι οργανωμένη καθώς διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη και καφετέριες ενώ κατά μήκος της πλαζ υπάρχουν και διάφορα ταβερνάκια με πολύ καλούς θαλασσινούς μεζέδες.
Αυτό το περίεργο όνομά της η παραλία μάλλον το πήρε από την ομώνυμη πηγή που βρίσκεται λίγο πιο πάνω, στη θέση Τρύπια Πέτρα. Υπάρχει, όμως, και η εκδοχή ότι εδώ πνίγηκε πριν από πολλά χρόνια ένας παπάς, και γι’ αυτό το λόγο η τοποθεσία ονομάστηκε Παπά Νερό.
Στο Παπά Νερό, και συγκεκριμένα στα όρια της παραλίας με την παραλία του Αϊ Γιάννη, λειτουργεί και οργανωμένο camping με πολλούς κατασκηνωτές κάθε χρόνο, γι΄ αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους κυριολεκτικά δίπλα στη φύση.Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου