Η «Απολογία του Σωκράτη» στα ΤρίκαλαTην Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), παρουσιάζεται η  θεατρική παράσταση  «ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ»  από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία παραγωγής ANAGNORISIS  υπό την αιγίδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
 Η παράσταση του πολυβραβευμένου Δήμου Αβδελιώδη,που καθήλωσε χιλιάδες θεατές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Κύπρο και το Βιετνάμ, όπου αποθεώθηκε από το διεθνές διπλωματικό σώμα στην  Όπερα του Ανόι και έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική γλώσσα, σε ζωντανή, οικεία και φυσική γλώσσα, για πρώτη φορά ύστερα από 2500 χιλιάδες χρόνια.

Η αυθεντική αυτή Αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, κάνουν την παρακολούθηση της για τους θεατές, μια μοναδική βιωματική εμπειρία, έχοντας την αίσθηση ότι ζουν μέσα στην πραγματική ατμόσφαιρα εκείνης της μέρας της δίκης, κι όπου ο Σωκράτης και ο Μέλητος ενσαρκώνονται μπροστά τους ζωντανά.  
Διοργάνωση
Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού  Δήμου Τρικκαίων 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12€  γενική είσοδος & 10€ μειωμένο (φοιτητικό- ανέργων), ΠΟΡΤΑ 15€ γενική είσοδος & 12€ μειωμένο (φοιτητικό- ανέργων).
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου