Πλατιά Άμμος ένα εξωτικό τοπίο (Βίντεο)

Η παραλία Πλατιά Άμμος βρίσκεται 22 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο μεταξύ Κόκκινου Νερού και Στομίου . Η ονομασία δικαιολογείται απόλυτα τόσο από το πλάτος της ακτής, όσο και από την έκταση της παραλίας, που το άνοιγμά της πρέπει να υπερβαίνει τα 700 μ.

Τα τεράστια πλατάνια προσφέρουν απλόχερα την σκιά  τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες την παραλία προσφέροντας  μια φυσική ομπρέλα και τα ασπρόμαυρα βότσαλα με την πλατιά αμμουδιά που κοσμούν την παραλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Τα βράχια που οριοθετούν δεξιά και αριστερά την μικρή παραλία κάνουν το τοπίο να θυμίζει εξωτικό.
Η Πλατιά Άμμος είναι οργανωμένη αφού υπάρχουν εδώ καφέ-μπαρ, οργανωμένο χώρο στάθμευσης, ένα περίπτερο και μια ψαροταβέρνα. Ιδανική κατάσταση για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα για μια ολόκληρη μέρα.
Η παραλία με το ψιλό χαλικάκι, στις δύο άκρες της έχει βράχια όπου μπορείς να κάνεις μια μικρή εξερεύνηση με μάσκα και ενώ απολαμβάνεις το μπάνιο στα καθάρια, απέναντι σου βλέπεις να αχνοφαίνεται το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου