Δωρεά υπερηχογραφικύ για την Καρδιολογική στο Νοσοκομείο Βόλου


Άλλη μια σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο Βόλου, από ανώνυμο δωρητή  πρόκειται  να εγκρίνει σύντομα το Δ.Σ. του νοσοκομείου. Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου Ματθαίος Δραμητινός, η επιθυμία του δωρητή είναι δεδομένη, αφού αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εγκριθεί η δωρεά από το Διοικητικό Συμβούλιο και να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες για τη νομιμότητα. Με τα χρήματα αυτά πρόκειται να αγοραστεί ένα υπερσύγχρονο υπερηχογραφικό μηχάνημα για την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου.
Επίσης σύμφωνα με τον κ. Δραμητινό τα 11 καινούργια και υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης που δώρισε στο Νοσοκομείο Βόλου πολίτης που επίσης επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, έχουν ήδη τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία. « Η μονάδα αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Βόλου, διαθέτοντας 26 μηχανήματα αιμοκάθαρσης και εξαιρετικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι  πλέον από τις πιο σύγχρονες μονάδες τεχνητού νεφρού στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραμητινός.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των εθελοντών στο Νοσοκομείο Βόλου και στο θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα αυτό, ο διοικητής του Νοσοκομείου χαρακτήρισε υπερβολικές τις αντιδράσεις του Συλλόγου Εργαζομένων και της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, ενώ τόνισε ότι ανέκαθεν στο Αχιλλοπούλειο υπήρχε μητρώο εθελοντών και είναι πολλοί οι άνθρωποι που επιθυμούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου. «Είναι κρίμα το Νοσοκομείο να χάνει εθελοντές εξαιτίας διαφόρων δημοσιευμάτων, γιατί υπήρξαν πολλοί που ενοχλήθηκαν», επεσήμανε ο κ. Δραμητινός. Σύμφωνα  με τον ίδιο υπάρχουν περίπου ακόμα δέκα άτομα που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και δεν έχουν γίνει δεκτοί εξαιτίας της υπερπροσφοράς.
ert.gr
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου