Στη Λάρισα το αερόστατο της ΔΕΘ – Πτήση για έναν τυχερό


Tην ευκαιρία μιας μικρής πτήσης με αερόστατο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με χώρο απογείωσης την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, στις 19:00  θα έχουν όσοι τυχεροί, αναδειχθούν από κλήρωση.
Το αερόστατο της ΔΕΘ, βρίσκεται σήμερα στην Λάρισα, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.
Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΘ αναφέρονται τα εξής: Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10 -18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ.
Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.

Όσοι επισκεφτούν τα αερόστατα εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο! Χορηγός των εκδηλώσεων με τα αερόστατα είναι η εταιρεία Μαλαματίνα.
www.ert.gr
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου