Δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων από το Ε.Κ. Λάρισας


Το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τα δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων (Λυκείου-Γυμνασίου), ως πράξη ταξικής αλληλεγγύης προς τους ανέργους, στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης του για την διεκδίκηση μέτρων στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους και όχι σαν πράξη «ελεημοσύνης», όπως κάνουν οι εκμεταλλευτές του λαού και όσοι τους στηρίζουν.
Με την στήριξη μαθητών-παιδιών ανέργων, το ΕΚΝΛ θέλει να δώσει το μήνυμα στους ανέργους, ότι δεν είναι μόνοι τους απέναντι στο πρόβλημα της ανεργίας και όλα τα άλλα που μας φορτώνει το εκμεταλλευτικό σύστημα και τα κόμματα που το υπηρετούν.

Τα μαθήματα που θα γίνονται θα είναι τα Φιλολογικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία, με προτεραιότητα τους μαθητές του λυκείου και στη συνέχεια του γυμνασίου.
Οι εγγραφές θα γίνονται από την Τετάρτη 14 έως την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, από 9 π.μ έως τις 2.30 μ.μ, στα γραφεία του ΕΚΝΛ (2ος όροφος).
Για την εγγραφή των παιδιών, πρέπει να προσκομίζονται:
α) Αντίγραφο κάρτας ανεργίας τουλάχιστον του ενός από τους δυο γονείς.
β) Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας 2015. Θα έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των οικογενειών που έχουν έως 20.000 ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.

πηγή
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου