Πτήσεις προς και από Σκιάθο ξεκινά η Sky Express


Στο χάρτη πτήσεων της Sky Express μπαίνει από 1ης Οκτωβρίου η Σκιάθος, καθώς δύο φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται πτήσεις από τη Σκιάθο για Αθήνα κι αντίστροφα.
Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express Ιωαν. Λυδάκης, μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα δήλωσε ότι η Sky Express «ανοίγει τα φτερά» της κι από 1ης Οκτωβρίου συνδέεται με νέους προορισμούς. Ειδικότερα από Αθήνα, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις για Σκιάθο, Κάρπαθο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία και Ζάκυνθο κι από Θεσσαλονίκη για Σάμο και Χίο.
Όπως δήλωσε «Οι πτήσεις για Σκιάθο από Αθήνα, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα Δευτέρα και Παρασκευή, 1.30 το μεσημέρι από Σκιάθο, 12.30 από Αθήνα με τιμή εισιτηρίου από 37,5 ευρώ. Για τέσσερα χρόνια, έχουμε προγραμματίσει να πραγματοποιούνται πτήσεις, αρχικά δύο φορές την εβδομάδα και τους καλοκαιρινούς μήνες αν δούμε ότι υπάρχει κίνηση, θα προσθέσουμε κι άλλες. Ανάλογα την κίνηση».
Ο κ. Λυδάκης, ανέφερε ότι η εταιρεία κινείται με σταθερά βήματα κι αυξάνει τον στόλο της με νέου τύπου αεροπλάνα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ προσφέρει χαμηλές τιμές στις οποίες συμπεριλαμβάνοντας και οι αποσκευές.

www.ert.gr
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου