Στις 7 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα που ξεκίνησαν και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, εθελοντές ποδηλάτες αναχώρησαν από την Κωνσταντινούπολη και διασχίζουν με ποδήλατα την Ελλάδα μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης. Θα περάσουν συνολικά από 20 ελληνικές πόλεις μέσα σε 32 μέρες και θα ποδηλατίσουν 1700 km με σκοπό να συγκεντρωθούν 19.000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων, μέσω crowdfunding (http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/wh ). Σε κάθε πόλη σταθμό θα δοθούν 5 αναπηρικά αμαξίδια.
Το Wheeling2Help θα περάσει μεθαύριο Σάββατο 17 του μηνός και από τη Λάρισα όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια και πολλούς φορείς και οργανώσεις θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις, όπως εθελοντική αιμοδοσία, χορός με αμαξίδια, αθλήματα με αμαξίδια, δημιουργική απασχόληση παιδιών. Οι δράσεις στοχεύουν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σχετικά με την αναπηρία και τον εθελοντισμό
Η ποδηλατάδα στην πόλη της Λάρισας, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Νεάπολης και προορισμό την κεντρική πλατεία, θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα ακολουθήσουν, μια ώρα μετά, οι εκδηλώσεις. 

ert 
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου