Χρυσό μετάλλιο για την InDonnation

To χρυσό μετάλλιο απέσπασε το γυναικείο φωνητικό σύνολο ΙnDonnation του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμό Χορωδιών της Ιnterkultur που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα.
Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη, απέσπασε χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαγωνιζόμενη στη δυσκολότερη κατηγορία για γυναικείες χορωδίες (A3), αποσπώντας θερμές κριτικές από τη Διεθνή Επιτροπή η οποία απαρτίζονταν από τους Fred Sjoberg, Jay Clayton, και Βύρωνα Φιδετζή.
Η InDonnation κατάφερε να συγκεντρώσει, όπως και πέρυσι στην αντίστοιχη διοργάνωση στην Καλαμάτα, την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών κατακτώντας Χρυσό δίπλωμα "επιπέδου V" με βαθμολογία 25.02, γεγονός που της εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Xορωδιών, καθώς και στο Grand Prix των Εθνών.
Η χορωδία ενθουσίασε το κοινό με όλες τις εμφανίσεις της, τόσο στην τελετή έναρξης και τη συναυλία φιλίας, όσο και στην τελετή λήξης, ρίχνοντας την αυλαία της διοργάνωσης, όπου παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα από την προγραμματισμένη ετήσια συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΔΩΛ στις 5 Νοεμβρίου 2016. 
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου