Σημαντική η συμφωνία με την EasyJet η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει το πόσο σημαντική είναι η συμφωνία με την EasyJET και τη συμβολή στην επίτευξή της, τόσο της Ένωσης, όσο και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αναφερόμενη στο ιστορικό της συμφωνίας επισημαίνει, ότι «ο εκπρόσωπος της easyJet, κος. Ian Lough, επισκέφθηκε την περιοχή μας, φιλοξενήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou, έγινε μια πρώτη σύσκεψη το πρωί με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κα. Κολυνδρίνη, την εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα. Θέκλα Καμμένου και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Ζαφείρη, όπου συμφωνήθηκε η έναρξη των πτήσεων από την αεροπορική εταιρεία.
Μια σημαντική συμφωνία, η οποία δεν αφορά μόνο το Νομό Μαγνησίας, αφορά όλη τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση την Κεντρική Ελλάδα. Στις προηγούμενες επαφές που είχαν γίνει με την easyJet είχαν παρουσιαστεί στην εταιρεία οι δυνατότητες του αεροδρομίου όχι μόνο όσον αφορά στην επιχειρησιακή του λειτουργία αλλά και το κατά πόσο πολύ το αεροδρόμιο αφορά πέρα από τον Βόλο και το Πήλιο, τα νησιά μας, ειδικά την Σκόπελο και την Αλόννησο και φυσικά τα Μετέωρα, τον Όλυμπο, την Λάρισα, την Λίμνη Πλαστήρα και όπως προαναφέρθηκε την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου