Κοινωνική προσφορά από την ΕΒΟΛ ύψους 500.000 ευρώ

Δύο ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, εξοπλισμό προστασίας αστυνομικών της ΟΠΚΕ, αλλά και επιπλέον αποζημιώσεις για το προϊόν που παρέδωσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι με τους οποίους συνεργάζεται θα προσφέρει η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, με χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. Το συνολικό ποσό της προσφοράς ανέρχεται στα 500.000 ευρώ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος, “το 2016 ήταν μια καλή χρονιά για μας αλλά μια δύσκολη χρονιά για τους και αγρότες και τον ελληνικό λαό γενικότερα. “Ελπίζω η νέα χρονιά να φέρει χαμόγελο και ελπίδα. Σε αυτή την καταχνιά το ΕΒΟλ έχει υποχρέωση και καθήκον να προσπαθήσει να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού και τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και το κοινωνικό σύνολο”.
Ειδικότερα ο κ. Πρίντζος ανακοίνωσε ότι θα δοθούν δύο ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, αξίας 60.000 ευρώ το καθένα, το ένα στο Κ. Υγείας Βελεστίνου και το άλλο στο Νοσοκομείο Βόλου. Επιπλέον εξοπλισμός προστασίας αξίας 35.000 ευρώ θα δοθεί για τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Επιπλέον στους αγρότες που παρέδωσαν σιτάρι στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου θα δοθούν 2 λεπτά επιπλέον στην τιμή αποζημίωσης που έλαβαν φέτος το καλοκαίρι και αυτό μεταφράζεται σε 95.000 ευρώ στο σύνολο. Στους κτηνοτρόφους που πνέουν τα λοίσθια και όλους τους αγελαδοτρόφους που παρέδωσαν γάλα από 1 Ιουλίου του 2016 μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2016 θα δοθεί ένα λεπτό επιπλέον στην τιμή που είχαν παραδώσει, συνολικά 120.000 ευρώ.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου