Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη Λέσχη Εργαζομένων & Νεολαίας


Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Χριστουγεννιάτικο BAZAAR, το οποίο ξεκινά το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Λέσχης, Μεταμορφώσεως 19 και ώρες 11πμ-2μμ και 6μμ-10μμ.
Το BAZAAR περιλαμβάνει έκθεση με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και στολίδια, χριστουγεννιάτικα και άλλα χειροποίητα γλυκά, γιορτινές διακοσμητικές κατασκευές, έργα τέχνης, ψηφιδωτά, κοσμήματα και πλεκτές χειμωνιάτικες δημιουργίες.
Από τη δημιουργία της, το Δεκέμβρη του 2012, η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου έθεσε ως στόχο την ενίσχυση με κάθε τρόπο των αγώνων της εργαζόμενης πλειοψηφίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αναγέννηση ενός ρεύματος ταξικής αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε Bazaar ενίσχυσης του απεργιακού ταμείου της Λέσχης με στόχο τη στήριξη αγωνιζόμενων κλάδων και απολυμένων αγωνιστών.
Καλούνται όσες και όσοι ασχολούνται με χειροποίητες κατασκευές, καλλιτεχνικές δημιουργίες και οτιδήποτε άλλο, να συμμετέχουν στο BAZAAR εκθέτοντας τα δημιουργήματά τους, επικοινωνώντας στο 6946928299.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου