Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κόρδη στο Κ.Ε.Π. Μακρινίτσας


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:00΄ το μεσημέρι στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας, θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Γιώργου Κόρδη, που διοργανώνει ο Φορέας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ – για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας και τον Χώρο Τέχνης «δ».
Η έκθεση παρουσιάστηκε στη νέα Γκαλερί της πόλης μας  «δ» τον περασμένο μήνα, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία,  και μετά από απαίτηση του φιλότεχνου κοινού, παραμένει στην περιοχή μας, με την ευγενική διάθεση και συγκατάθεση του διεθνούς Καλλιτέχνη, Γιώργου Κόρδη.
Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, παρουσιάζονται οι καρποί μιας πλούσιας ζωγραφικής παράδοσης, ιδωμένη από μια διαφορετική, μεταμοντέρνα οπτική.
Η έκθεση πραγματοποιείται στον θαυμάσιο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας, σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου και την ολόθερμη στήριξη της Διευθύντριας Ματούλας Μακέλη, που πρόθυμα δέχτηκε τη φιλοξενία των έργων του Γιώργου Κόρδη καθόλη τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών, μια περιόδου με ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα για την Μακρινίτσα.
Στην εκδήλωση, για την πορεία του Γιώργου Κόρδη στην Τέχνη, θα μιλήσει ο Μακρινιτσιώτης Συντηρητής Έργων Τέχνης και Αγιογράφος, Γιάννης Σκοτεινιώτης.
ert.gr
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου