Έκθεση φωτογραφίας από την Φωτογραφική ομάδα fplus


Η Φωτογραφική Ομάδα fplus παρουσιάζει από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στον Ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53, Λάρισα), την ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της ομάδας με τίτλο «photo diary».
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην έκθεση δεν αποτελούν υλικό που παράχθηκε στο πλαίσιο κάποιας θεματικής, αντιθέτως πρόκειται για φωτογραφίες που οι φωτογράφοι ανέσυραν μέσα από την καθημερινότητα τους. Φωτογραφίες που γίνανε ως επί το πλείστον με κινητό τηλέφωνο μέσα στο 2016. Οικογενειακές στιγμές, βόλτες στην πόλη, διακοπές, ταξίδια, στιγμές προσωπικές, άλλοτε ασήμαντες και άλλοτε σημαντικές που αποφάσισαν να κρατήσουν στο φωτογραφικό τους ημερολόγιο.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Νικολέτα Ζαφείρη, Θεανώ Ιωαννίδη, Ελένη Ιωαννίδου, Έλενα Κανάκη, Παναγιώτα Κανέλη, Ανδρέας Κατσάκος, Κωνσταντίνος Κρουστάλλης, Μαριάννα Μπολτσή.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο παρουσιάζονται οι 12 φωτογραφίες των μελών της ομάδας με θέμα “φωτογραφικό ημερολόγιο” που πλαισιώνουν φέτος το ημερολόγιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.
Οι φωτογραφίες ανήκουν στους: Ράνια Ζαννιά, Νικολέτα Ζαφείρη, Θεανώ Ιωαννίδη, Ελένη Ιωαννίδου, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Ανδρέας Κατσάκος, Μαρία Κυρίτση, Στέφανος Μόκας, Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου.
Διάρκεια έκθεσης: 8 – 17 Δεκεμβρίου 2016 Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 22:00 Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη: Κάθε μέρα γιορτή 2016-2017», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
http://fplus.gr/
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου