Δημοτικό Οδοντιατρείο στη Λάρισα

Η Λάρισα αποκτά μια νέα κοινωνική δομή για τους άπορους και τους ανασφάλιστους πολίτες της, όπως και για τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Το Κοινωνικό Δημοτικό Οδοντιατρείο θα αρχίσει να λειτουργεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στο Δημοτικό Πολυϊατρείο που εδρεύει στο Πολιτιστικό Κέντρο της συνοικίας του Αγ. Κωνσταντίνου, στη διασταύρωση των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου.
Στο τηλέφωνο του Πολυϊατρείου θα κλείνονται τα ραντεβού. Το δημοτικό οδοντιατρείο θα λειτουργεί όλα τα πρωινά από Δευτέρα ως Παρασκευή.
Η οδοντίατρος που θα αναλάβει καθήκοντα έχει ήδη συνάψει σύμβαση από 1/1 και εντός των ημερών θα αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα έχουν εξασφαλιστεί και οι δικαιούχοι θα καλύπτονται για όλες σχεδόν τις οδοντιατρικές πράξεις, όπως οδοντοθεραπεία και έκτακτα περιστατικά.

Τον επιστημονικό συντονισμό έχει ο Κώστας Ρεβήσιος, οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος, ενώ εκτός από την συμβασιούχο οδοντίατρο, ώρες θα καλύπτουν και ιδιώτες οδοντίατροι εθελοντικά.
Εκτός από τους άπορους και τους ανασφάλιστους, δικαιούχοι θα είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, με ετήσιο εισόδημα ως 7.000 ευρώ. Ωστόσο, κάθε περίπτωση θα εξετάζεται χωριστά από τριμελή επιτροπή, ώστε να καλυφθούν όσοι πραγματικά το έχουν ανάγκη και ας μην τηρείται πάντα το όριο των 7000 ευρώ.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου