Ημερίδα για την κακοποίηση του παιδιού στη Λάρισα


Ημερίδα με τίτλο «Ένα στα πέντε» πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, με πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, ο οποίος απηύθυνε σχετική πρόσκληση στην κ. Έλενα Ράπτη, συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ στις 5.30 το απόγευμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Θα μιλήσουν η κ. Έλενα Ράπτη , η κ. Δήμητρα Παπαχρήστου- εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας , η κ. Σοφία Κουσίδου- Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η κ. Πολυξένη Γιώτσα- Δικηγόρος Αθηνών και διευθύντρια του γραφείου κ. Γιώργου Κατσιαντώνη.
Τη δική της παρέμβαση στο πολύ σημαντικό θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών θα κάνει η πρόεδρος της ιστορικής επί 69 χρόνια λειτουργίας, Ελληνικής Μέριμνας Παιδικής Στέγης Λάρισας, κ. Αγγελική Σιτρά.
Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Λάρισας, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης καθώς και εκπρόσωπος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Real News,Δήμητρα Τζιότζιου. ert.gr
 Ανακάλυψε και αγόρασε online Γυναικεία Ρούχα.
Ανακάλυψε και αγόρασε online Γυναικεία Ρούχα.

Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου