Μεσάγγαλα σημαίνει μέσα στην αγκαλιά της θάλασσας.
Εκεί που ανταμώνει ο θεϊκός Όλυμπος τη σμαραγδένια ακρογιαλιά, μέσα στην αγκαλιά του Αιγαίου, βρίσκονται τα Νέα Μεσάγγαλα. Ένα τοπίο με απέραντη φυσική ομορφιά και στοιχεία που αναμφισβήτητα, το κάνουν να διαφέρει από άλλους προορισμούς...

Τα Μεσάγγαλα είναι ένας παραλιακός οικισμός και βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ. από τη Λάρισα προς τη Θεσσαλονίκη, κοντά στην Εθνική Οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Κοντά στα Μεσάγγαλα είναι τα Τέμπη, ο Κίσσαβος, ο Πλαταμώνας, το Δέλτα του Πηνειού και ο ΌλυμποςΗ παραλία των Μεσαγγάλων χαρακτηρίζεται από την αισθητική και οικολογική της αξία, από τις θάλασσες με τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά .
 Ο φυσικός πλούτος σε συνδυασμό με την πανέμορφη και βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία παραλία, καθιστούν το τοπίο μαγευτικό.
Η παραλία Μεσάγγαλα είναι άρτια οργανωμένη και γνωστή για τις θεραπευτικές ιδιότητες της αμμουδιάς της, λόγω της θερμοκρασίας. Πολλοί τουρίστες την επισκέπτονται για να κάνουν αμμόλουτρα, γνωστά από το 1830   τα οποία συμβάλλουν στην θεραπεία των αρθρώσεων . Η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή, ιδανική για οικογενειακές διακοπές.
Ο επισκέπτης μπορεί να βρει ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, να γευτεί ξεχωριστές λιχουδιές στις ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια και να διασκεδάσει στα καφέ-μπαρ. 
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου