Αλληλεγγύη προς τους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής

Mία έντονη καταιγίδα ήταν αρκετή για να αναδειχθεί η τραγική έλλειψη υποδομών και η πλήρης αδυναμία του κράτους για την εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης, προστασίας και ασφάλειας. Οι ανθρώπινες ζωές θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους!
Απέναντι σε αυτούς λοιπόν που έρχονται τώρα να σώσουν και να φροντίσουν τα θύματά τους, να απαλύνουν τις καταστροφές που αυτοί οι ίδιοι προκάλεσαν να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Απέναντι σε αυτούς που σε τέτοιες στιγμές φορούν την ανθρωπιστική τους μάσκα και ξεπλένουν κάθε ευθύνη που οι ίδιοι φέρουν, απέναντι στην αντικατάσταση των αναγκαίων κοινωνικών υπηρεσιών από τις δράσεις κεφαλαίου, ΜΚΟ και ενόπλων δυνάμεων, να προτάξουμε στις κρίσιμες αυτές στιγμές την ταξική μας αλληλεγγύη. Την αλληλεγγύη μεταξύ των φτωχών ως μέσο για τη ζωή και την αξιοπρέπεια του κόσμου της δουλειάς.
Συλλέγουμε: Στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΣάββατο 25/11 έως Τετάρτη 29/11(10πμ-1μμ και 6μμ-8μμ ).
Παιδικές κρέμες και πάνες ,γάλατα μακράς διάρκειας ,είδη προσωπικής υγιεινής , χαρτί υγείας ,σερβιέτες .
Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, συλλογικότητες και σωματεία, τον κόσμο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, να δείξει για ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξη και τη συμπαράστασή του.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)Ευχαριστόυμε τους συναγωνιστές απο τη ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την όμορφη αφίσα.


Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου