Στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας είδη που συγκεντρώθηκαν από το Δ. Λαρισαίων και του Δ. Τυρνάβου.


Στο Δήμο Μάνδρας Δυτικής Αττικής παραδόθηκαν το Σάββατο, τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι, μετά από κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων. Επίσης, με την ίδια αποστολή στάλθηκε στη Μάνδρα και υλική βοήθεια από το Δήμο Τυρνάβου.

Το φορτηγό με τις προμήθειες που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των Λαρισαίων, για τη στήριξη των πλημμυροπαθών, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι φορέων που στήριξαν τη προσπάθεια όπως ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης, η αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Θεοφανώ Λαγκιόλη - Μπίλιου, ο πρόεδρος του Σωματείου Φορτηγών Δ.Χ. Ν. Λάρισας κ. Δημ. Μπομπότης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα ν. Λάρισας) κ. Γιάννης Ξανθόπουλος με μέλη της ομάδας καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.
Σημειώνεται ότι την αποστολή της βοήθειας στην Δυτική Αττική, συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής κ. Μιχάλης Αναστασίου.
Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου