«Ο Συναυλιακός Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή στο ΔΩΛ (Βίντεο)


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου, το συναυλιακό μιούζικαλ «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή, βασισμένο στο κλασικό αριστούργημα της κρητικής αναγέννησης, του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Ο «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή, ως ανάθεση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περιόδου 2016/17, εγκαινιάζοντας ως πρώτη μεγάλη παραγωγή την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Ίδρυμα Νιάρχος.
Το έργο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κι ενθουσίασε το κοινό που το παρακολούθησε στις εξαντλημένες από εισιτήρια παραστάσεις του.
Συναυλιακά το έργο προσέλκυσε και συγκίνησε πλήθος κόσμου στη Βεργίνα (Βέροια), στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη), στο Κάστρο των Ιωαννίνων (Ιωάννινα), στους ιστορικούς πύργους της Μάνης, στα Αρχαία Ρωμαϊκά Θέατρα στην Κω και στην Πάτρα και τέλος στην Κρήτη.
Εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανέβασε τον Ερωτόκριτο στο Ηρώδειο στις 15 Σεπτεμβρίου, σε μια sold out παράσταση, με εξαιρετικές κριτικές!


Συναυλιακός Ε ρ ω τ ό κ ρ ι τ ο ς του Δημήτρη Μαραμή 
Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας 
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30
 Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώΟργάνωση παραγωγής: ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ – ARTWAY

Share on Google Plus
    Account Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου